Amendment 001, SWT-01-04

1. Question received with response:

A. Do the individuals earn vacation and sick days?   

Response:  no 

B. Do we have to back fill when they are on vacation or out sick? 

Response: yes 

C. Under the Ancillary RFQ:  I believe that page 10 is a misprint: 
They refer to the physicians as employees and also list in paragraph 11.6 that you must have prior approval to sub-contract.  Can we treat the physicians as Independent Contractors or must we treat them as employees?  Will they earn vacation and sick days? If they do, then I would think that they have to be employees. 

Response:  The decision to hire or subcontract for services is up to the Contractor.  The use of independent contractors does not require pre-approval, however, subcontracts to other companies will need Contracting Officer approval prior to beginning services.  Leave is in accordance with the position specific statement of work.

2.  Any contractor interested in incumbent health care workers can submit their phone number/email address with POC to the Contracting Officer who will have the information posted at the applicable site.  It will then be up to the individuals to contact them.  No direct contact regarding this requirement shall be made with the requiring activity.  All correspondence must be channeled through the Contracting Officer who can be reached at sdwellen@nmlc.med.navy.mil.

3.  The closing date remains unchanged at 7 April 2004.

